Ny säng från Mio

God kväll vänner! 
 
Ligger i sängen och kollar på bad grandpa. Sjukt rolig film med Johnny Knoxville. Idag har jag jobbat o h tränat med Cicci. Kommer kännas gött i kroppen imorgon.
 
 
Och vet ni vad? Imorgon hämtar vi våran sprojtans nya kontinental säng från Mio. Vi ska köra den till nya lägenheten. Känns underbart😊. Så de är mycket att stå i framöver med bland annat flytt av möbler och alla kartonger med prylar. Nu kom Markus och la sig, så ska krypa intill honom nu om jag får för Svea som myser på min mage just nu. Hihi.
 
Godnatt hörrni. 

Let them speak

slänger in några random bilder som får tala för sig. 
 
 
Ikväll ska jag träffa Maria, blir lite go dricka och massa mys och en utgång skulle jag tro 😊

Bråvalla veckan

 
Godmorgon, idag ville jag verkligen ligga kvar i sängen. Men jag jobbar 7-16, och senare ska jag träffa emma från klassen över en fika och visa runt norrköping för henne. Hon jobbar nämligen på bråvalla denna vecka. är sjukt sugen på torsdags pass på bråvalla eftersom maskinen och deadmau5 spelar då men måste spara min ekonomi till hösten.
 
ha en bra dag hörrni och på återseende😊

Bananpannkakor

Godmorgon vänner!☺️
Haft en riktig gosmorgon, legat i sängen och dragit mig länge och tjattrat med Maria i telefon. Bara min Markus som saknades bredvid mig som jobbar. Precis tryckt i mig bananpannkakor med linfrö, honung, pumpafrön, solroskärnor och bär. Gott och mättande. 
 
Dags att börja fixa iordning mig, börjar jobbet 13:30. Ha en fin dag hörrni🌞

Valdermarsvik

Hej vänner! 
 
Sitter på min lunch rast och tar igen mig, mina ben värker lite smått och har ont i högra sätes muskeln efter gårdagens löpning i vrinneviskogen. Så satans skönt att springa i kvällssol🌞 . På tal om igår åkte jag och Markus till landet i valdermarsvik tidigt på morgon. Där var även Markus pappa och systrar. vi startade dagen tillsammans med en god frukost sedan vandra vi ner till sjön och metade i ett par timmar. Jag hade vinterjacka på mig, hur normalt är de på sommaren haha. Men senare sprack de upp när vi åt middag och tårta. Fräknarna kommer mer och mer nu, jag gillar dom😊☺️
 
 
Idag jobbar jag som sagt 7-16, senare blir de gymmet och fotbollsmatch. Kan tyvärr inte vara med, måste träna upp mina knän. Ha en bra dag hörrni!😊

Morgon spej

Dexter utforskar vad som händer utanför fönstret🐱👀 
min älskade tok katt. 
 
 
Sither på bussen mot skärblacka, ska hämta bilen. Kollektiv trafik alltså, haha va vilsen jag känner mig! 

Midsommarafton

hej vänner!😊
 
igår på midsommarafton jobbade jag 7-16, jag hade med mig en nutellatårta som brukarna och mina kollegor tyckte va jättegod. Efter jobbet åkte Markus och jag till Patrik och Therese i Skärblacka, och där va även mina bröder med deras familjer samt fler av släkten. Barnen badade i poolen medans en annan skyllde på att badkläderna inte var medpackade vilket var sant i för sig hehe. Jag hade även här med mig en nutella tårta till alla underbaringar. Så satans go! 
 
 
Idag ska jag och Markus ha lite kvalitetstid, vi har jobbat och vart ifrån varandra så mycket. Får se vad vi hittar på☺️

Dagens lyxiga lunch

Dagens lunch, banan och makrill. Shit vilken lyx! 

En kväll i Ramsdal

Hej vänner! 
 
Vilken mysig och rolig kväll jagvhade igår tillsammans med mina förra kollegor; Rosi, Mia, Sandra och Sara. Vi var på plats i Ramsdal på rosis land. Alltid de stället! Så himla fint. Vi blev bjudna på lite tilltugg till en början, sedan middag och efterrätt. Tror ni vi va proppmätt? Haha, gott va de så in i bäng. Jag är så himla glad att jag har dessa töser i mitt liv, dom förgyller tillvaron till sådan positiv energi 😊
 

Crazy catlady

Hej på er, om jag hade mer tid skulle jag skriva här 😉 ska berätta de lilla som hänt sedan sist. Kimstad GoIF som jag spelar fotboll i vann med 7-2 i söndags. Roligt att se mina lagkamrater köra, de syntes att de hade roligt på fotbollsplanen.
 
Jag är ledig idag och likaså igår då jag kicka igång med gymmet på Friskis, Cicci är med och pushar mig😊 har även kört ett benpass vid åtta tiden imorse tillsammans med henne. Känns bra! Sitter just nu och degar i soffan, tryckt i mig lite kvarg och ska snart städa och tillaga kycklingklubba i ugn till min pojk. Han är i vilbergen just nu. 


Jag dekorerar även detta inlägg med några katrailer hihi. Mina kelgrisar.. Och vet ni?! Jag ska till smultronstället senare och äta lite gnutta glass, och sällskap får jag av min älskade brorsdotter Ebba, som jag saknar henne!!! 
 
Ha en fin dag hörrni 🌞

Söndag

Heeeej bloggen,
 
är allt lite sliten idag, va ju ute och svängde igår. Vi fira Therese och käka middag på kopparhammaren. Mycket god burgare beställde jag. Senare gick jag hem till Maria med flera vänner. Vi drack massa gott och tjattra och sen drog vi tillbaka till koppis och svängde på höfterna hela natten. Blev en sen eller tidig morgon för käka mcd och hjälpte en killkompis fixa skjuts hem. Idag ska jag åka ut till Kimstad och glo mitt fotbollslag spela match. Önskar jag kunde delta men har slemsäcksinflammation i höger knä 😟 Efter matchen ska jag till mamma en stund, hon bor ju där❤️ 
 
Tog inga bilder igår, bara massa video snaps. Så mina bebisar får dekorera detta inlägg ❤️

Utekväll på kopparhammaren

Godmorgon,
 
Vakna för en stund sedan, har suttit och tjattrat med äldsta brorsan i telefon. Måste åka till hässelstad och hälsa på honom och barnen snart. Ska snart möta upp Linn och köpa sista presenterna till tessan för ikväll ska vi fira henne på kopparhammaren, ska bli skit trevligt! Under dagen idag blir det att åka iväg till någon sjö med hjärtat när han slutat jobbet klockan 14 :)
 
 
Sitter i soffan och kollar på Dexter, han sover jätte djupt. Aaaw plutten ♥ Dags att fixa till sig en gnutta, ha de gott idag homies. 
 

Grillkväll

Har haft en underbar kväll hemma hos Tim. Hängt på altanen hela kvälla med musik i bakgrunden. Jag fixa med potatis, sallad med mera medans grillmästarn fixa köttet. En redig lyxmiddag tillsammans med rött vin! Senare kom Simon och då blev det glass med bär och choklad. Vid halv 10 sluta Markus som kom på kaffe och glass han också hihi. Alla som besöker Tim ska kasta stock så långt man kan, så det fick Markus göra haha! Herregud när jag skulle försöka kasta iväg den där, gick sådär, skittung ju! ;D 

 
Nu sitter vi här i soffan och är mycket trötta båda två, dags att sova snart. Godnatt hörrni! :) 

Motions- och idrottskadeenheten

Godförmiddag🌞
 
sitter på motions- och idrottskadeenheten, nyöppnat ställe vid parKen i Norrköping. En sjukgymnast ska göra en bedömning på mitt högra knä. Det krascha ju sist jag spela fotbollsmatch. Hoppas de inte är något allvarligt, har skitont imellan åt :(
 
Idag ska jag ligga i solen hela dagen, ska tillaga lunch till mitt hjärta först bara, han slutar jobbet 12. Vid 16 tiden kommer en av mina bästa vänner Tim och hämtar mig. Vi ska softa base på hans altan, grilla kött och tjattra😊
 
 
Mina älsklings bebisar är hemma hos oss nu. Så tacksam att Mia och Emelie tagit hand om dom. Om en månad får dom softa på en balkong. 

Sommar

Heeej!🌞
önskar jag kunde skriva mer i bloggen men sommaren lockar mig att göra annat, solen är underbar!😎 idag har jag jobbat 13:30-21:15. Så fick en skön sovmorgon till klockan 10, och då hade mitt hjärta stått och fixat dunderfrukost, kvargpannkakor med bär,banan och oboy. 
 
 
Nu är jag ledig fram till onsdag, satans skönt! Imorn blir de stek i solen och eventuellt att sätta sig på bishop🌞 

Balkong inspiration

Godkväll vänner! 😊
 
idag har jag jobbat 7-16, Efter de hämade mamma mig i Lindö. Vi köpte med oss Räksmörgåsar, ost och kex som vi tröck i oss på ett naffs. Vi tjattra om allt och inget sen kolla vi på "Tammy" sjukt rolig film dock somna vi båda två tills min prins kom och hämta mig.
 
Som jag skrivit tidigare ska vi flytta till Skärblacka snart och jag vill göra balkongen så himla mysig för både oss våra besökare och katterna. Åååh vilken fin inspiration jag och Markus fått. Kolla nedan☺️
 

Andra dagen

heeejj! jobbar 7-16 idag, lunchar just nu och njuter av värdet🌞 i eftermiddag ska jag hämta mina älsklingar!

 
Längtar efter mina missar, snart är dom hos oss❤️

I want

Kolla nedan hörrni... Jag tror jag spricker snart, så mycket inredning som inspirerar mig. Vi hade tänkt att snickra ihop säng gaveln för hand faktiskt. Ska bli riktigt roligt, blir att införskaffa material på Bauhaus först. Inredningen kommer från bland annat hemtex, new port och indiska. Jag vill ha!!😊 


Tegelgården

 
Godmorgon hörrni,
 
ligger i sängen och njuter och lyssnar på det som låter utanför fönstret. Min Markus har åkt till jobbet och jag börjar 13:30, min första intro-dag på Tegelgården (Äldreboende). Ska bli roligt att träffa nya människor☺️ 
Har inte så mycket planer denna vecka mer än att jobba, hämta mina älskade katter och fortsätta rensa igenom massa skit. Eftersom vi flyttar om en månad tjoho! Kommer mycket inspirations inlägg framöver.
 
Nä hörrni ska nog sova en stund till. Ha de gott sålänge🌞

Hugo

Godmorgon,
Lite trött efter igår men det var en rolig kväll. Starta den med att maria kom hit och åt entrécot, senare kom elin och marie hit och då bjöd jag dom på guddomliga nutella tårta mums :) Vid ett tiden bestämde jag och marie att möta upp cicci och gå ut och svänga på hugo. Sjukt rolig kväll. Många man träffa som jag kände igen :)

 

ska möta upp ett par tjejer senare.. pizza-lainen!! :) 
 

Lindö småbåtshamn

Godmorgon,

Har sovit så skönt! Kan bero på att jag haft min Markus bredvid mig. Nu är jag äntligen hemma i 3 månader, det känns lite overkligt att en termin redan är avklarad.
Igår var en fantastisk dag. Jag och Markus åkte till himpafältet och spela aqua golf. Han är grym på att swinga iväg bollar tillskillnad från mig haha. Efter de tog vi oss tilll Lindö, åkte runt och kolla lyxiga hs vi vill bo i. Sen satte vi oss på en brygga vid småbåta hamnen och njöt av solnedgången, helt vinstilla, underbart..
 
 
Idag är det rensning av våran garderob som gäller, vi flyttar ju om en månad. Vi ska först äta en härlig frukost :)  Senare ska jag träffa min Maria.
 

On the way

godmooorgon! 
 
Är påväg med bussen till Umeå flygplats. 10:45 landar jag på Bromma flygplats och där blir jag hämtad av mitt hjärta. Tjoho Sommarlov!!🌞😃
 
 

Mitt liv går i 110

Hej på er, shit vilken dag. Haft workshop i skolan 8:30 till 16:30. och sen faatttaaa nur är första terminen avklarad :D Så jag och cissi firade med en varsinn glass sen kramade vi hejdå, fick även krama om mina andra pinglor. Ska jag klara mig utan dom i 3 månander?!!
När jag väl kommit hem börja jag packa väskorna och insåg efter ett tag att det här går ju INTE. Fick åka en vända till nya lägenheten med ett lass, så jävla segt! och måste tillägga att under denna process har jag storstädat också. NUUU sitter jag äntligen här i sängen med massa gottit, har tryckt i mig en kycklingwook innan också haha. Får packa imorgon bitti för 9:40 går flyget HEEEEM :D tjoho!
 
saknarr dom här två. Ebba och Viktor. Snart får jag träffa dom <3

Game of thrones

Har suttit med den där förbaskade rapporten i flera timmar. Har träsmak i rumpan men nu är den äntligen färdig! Ska fortsätta njuta av kvällen, se avsnitt 8 av game of thrones :) 


Jag älskar att fotografera, titta så fin himlen var tidigare idag. Åska och dunder! ;)  

Kung Kassler

Här sitter jag och äter kassler,  kungligt... gurka, paprika, aioli och kassler. Lätt som en plätt och gött!

 

Kopparhammaren

Godmorgon! sov inte som en kung inatt, är de för jag längtar så mycket hem till norrköping? Har bärt ner två sinnes sjukt tunga resväskor ner för trappen, de va så tunga att jag va nära att ramla ner haha. Snart kommer taxin som ska ta mig till lägenheten, då får jag se hur långt farbror hyresvärd har kommit med renoveringen :) 

Nu är det bara 2 ½ dagar kvar till jag reser hem, så på helgens planering ska jag ut och käka med min bästi Maria, min babe som jag saknat henne. Vi ska inviga kopparhammaren restaurang, en nyöppnad nattklubb i Norrköping. Ska även träffa Marie, herregud två stycken underbara donnor på en och samma helg. Happyyy <3 <3 


Flyttkaos

god kväll! denna eftermiddag/kväll har jag och en del från klassen grillat och firat Carro vid Nydalasjön. Vi levde lite friluftsliv för en stund genom och grilla köörv på pinne😎. Vi svulla även i oss kladdkaka, nutella, jordgubbar och citronmuffin.

Det är verkligen kaos i mitt rum här i Umeå. Ska flytta till min lilla lägenhet på Sofiehemsvägen imorgon plus få en nyckel till den självklart., så taxin kommer 9:40 och då ska två stora väskor och två kassar packas in. Skönt att jag bokade en taxi till imorgon. Fatta om jag skulle ta allt på bussen haha herregud, det skulle se kaos ut!

 
Sitter i sängen bland allt kaos runt omkring mig och kollar på ex on the beach, får utbrott på det programmet. Usch vilka människor, snorungar hela högen.
Dags att krypa ner snart, godnatt hörrni! :) 
 

Nydalasjön

Godmorgon☺️
startar alltid dagen med gröt, krossat linfrö, hallon och solroskärnor. Brukar ha pumpafrön och kokosflingor också men eftersom jag är student och bidraget inte är att hurra för måste jag ha andra prioriteringar.
 
 
 
nu är de rapportskrivning som gäller hela dagen så jag kan skicka in skiten snart. I eftermiddag blev de lite ändrade planer, ska träffa klassen vid Nydalasjön kl 16, ska bli roligt! 
 
Ha de gott sålänge🌞
 

Smile, and life will smile back at you

Sovmorgon imorgon igen, men ska upp hyfsat tidigt och sitta med rapporten så nu är de Godnatt! :) 
 

A piece of sunshine

Vilken härlig kväll det blev efter spinning+core passet med tjejerna. Sither på bussen påväg hem, ska duscha och se om jag kan sno till mig en tvättmaskin😏

 
sol gör en på bättre humör! 🌞

Veckans planer

Godmorgon, sovit gott? 
Jag vakna precis, sov som en kung. Behövde väl ta igen efter all go-dricka i helgen. Vi har eget arbete på schemat fram till torsdag denna vecka. På dagens planering ska jag och cissi ses vid lunch och planera workshopen sen är det träning och skriva rapport som gäller. Disciplin moa nu för tusan!
 
 
Nu ska jag sätta fart, ha en fin dag :)

RSS 2.0