Snart sommarlov

Tro det eller ej men jag lyckades få dessa hyfsat rena. Är det festival får man räkna med det här. Värt det som tusan! 

Tänk att det bara är 5 dagar kvar tills jag reser hem till norrköping och där väntar jobb, flytt och massa annat skoj. Shit! snart är första terminen färdig. Helt plötsligt står vi där på examen som färdiga arbetsterapeuter.
På tal om utbildningen så är det de bästa jag kunnat göra trots hemlängtan till min underbara familj, pojkvän och vänner.. Det var precis vad jag behövde, att "fly" hemifrån efter allt jag blivit utsatt för, jag ville fly från min måttliga paranoia. Jag kom in på min reservplats och det fick jag reda på 19e januari, onsdagen den 21e fick jag bostad i Umeå och på söndan samma vecka tog jag flyget med gråten i halsen till en stad jag inte visste ett skit om. Jag var skitnervös första dagen i skolan, kom ju in en vecka senare än alla andra så jag hade ju missat en del information. Men det gick jättebra :) Den här terminen har jag funnit fina vänner som står nära inpå min själ, dom är underbara. Summan av dessa månader är att jag blivit stabilare i själen och mitt minne har blivit lite bättre :) 

 

Mys söndag

Vi drog in sängen till vardagsrummet haha, kunglig mysfaktor😊 vi har precis ätit kladdkaka med vaniljglass..
Trötta flickor.

Galen kväll

Hallå där! 
kvällen igår va skitkul, längesen jag hade så satans roligt! Vi va en sväng och kollade brännbollen, väldigt underhållande haha😃
senare gick vi hem till Lisa och rocka loss. Många andra från klassen kom också. Sen rocka vi loss på festivalen. Maskinen och dvbbs va grymma, vi dansade så de stid härliga till😊. Väldigt bra avslut innan vi alla skiljs åt i 3 månader.
 
Nu är jag Johanna & cissi hos Lisa. Lövbiff och kroketter står på menyn. Gött de ska bli!

Markus ❤️

Idag fyller han år min prins. Det suger att jag inte kan vara med honom.
 
grattis min kärlek på din 31 års dag❤️ 
 
 

Arbetsterapeuter rockar

godmorgon, nu har jag vaknat i Johannas säng. Hon ligger och sussar sött bredvid☺️
det var en jätte rolig kväll igår med alla klassisar men själva festivalen är jag hittills besviken på. Det var väldigt ungt folk som va dryga o trängdes o knuffades. Sen fick vi vänta på artisterna en bra stund mellan varje spelning Suck... Men vi hade en skitrolig förfest hos Lisa, en liten tuttfest hihi. Senare vid 18 tiden gick Lisa Emma Johanna Cissi o jag vidare till alex och massor fler i våran klass, där hade vi skit trevligt. förfester är ju alltid roligast😃
 
 
måste säga en fantastisk sak om Umeå, och det är att det är ljust dygnet runt på sommaren. Det blir aldrig mörkt och solen börjar stiga upp redan vid halv 2 tiden. Igår fick jag för första gången en sommar feeling för det påminde om bråvalla festivalen hemma i norrköping som kickar igång om mindre än en månad😃
Afrojack va grym förresten!!! 
 
nu ska jag ringa till ett födelsedags barn, nämligen mitt hjärta💗

kepan är på

festivaltjej påväg... Tog en liten klurre barefoot innan jag klev på bussen. Kände mig lite törstig😉
 
 
 

Brännsbollsyran

Godmorgon hörrni!
 
har ni sovit gott? idag fick jag sova ikapp äntligen så jag har sovit skönt. Idag börjar det som jag verkligen sett fram emot.. brännbollsyran :D
 
Kommer vara upptagen med detta idag och imorgon: 
 
 
dags att kliva upp från sängen. Ska äta frukost, packa, färga håret och sen dra iväg till johanna. Sen ska vi vidare till dom andra bruttorna (några grabbar). Grymt taggad! 
 
på återseende.

In med nytt

Vad är kvinnan bästa syssla? SHOPPING såklart.. rogivande för våra sköra små själar :)
Csn bidraget var ju inte och hurra för direkt denna månad eftersom vi inte går hela månaden ut meeen.. tack pappa för lite cosing. Han kan ibland ;) Jag har så bra prioriteringar tycker jag haha, men jag är ju iför sig duktig på att pricka in kampanjer.
 
 
 
 
jag gillar bohemiskt, det är himla fabolous!
 
 
 

Träning och staden

hej!
sitter just nu och fikar med Johanna på espresso house i stan. Unnar mig en blåbärsmuffin med vit choklad på. Så god! 😍 och kaffet va ju stor nog för tre personer jösses. 
innan staden va vi och kötta bodypump. Det är nya pass nu med 1000 repetitioner riktigt jobbigt.
 
 
 
förstååå att imorn är börjar brännbollsyran. Grymt taggad! Ska bli så roligt. 
 
Nu ska vi köpa de sista från systemet, ha de gott så länge 👋🏼

Mot skolan

 
 
 godmorgon, sitter på bussen mot skolan. styra ihop en workshop med Cecilia står på förmiddagens planering.
och idag verkar det vara sommar i Umeå 🌞

Försöker på nytt

Hej hej!
 
sist jag skrev blogginlägg var jag väldigt ung men nu tänkte jag ge mig på ett nytt försök när jag gott och blivit gammal (25 år).
 
Jag studerar ju nu mera i umeå till arbetsterapeut och första terminen är snart färdig, tjoho! Det är inte klok vad tiden har sprungit iväg. Och på den tiden har jag hunnit träffa så fina människor som jag trivs jättebra med. Som jag sagt tidigare om mina vänner är jag lyckligt lottad.
 
Jag har förändrats en hel del sen sist. Gått och blivit mogen och grejjer. Ser livet i en helt annan synvinkel då både jag själv och släkt och famlij vart med om trauman. och de tär.. men.. trots sjukdomar och olyckor så är jag knäpp och tror att allting som händer är meningen att det ska hända för att vi på så vis ska komma närmre varandra och bli starka som oxar.
 
En person som har funnits vid min sida och stöttat mig är Markus, mitt hjärta. Vi fann varandra bland allt trassel, men efter mycket kämpande är vi idag ett väldigt stabilt par. Han har verkligen höjt mig till skyarna. En karl med tålamod det där  :)
 
 
 
 dags att sova, återkommer. Godnatt :)
 

RSS 2.0