Inflyttningfest with the best

Hej vänner, 
inflyttningsfesten i fredas hos Lisa vart lyckad. Vi var en hel drös som skratta och fick för oss roliga saker tillsammans Haha. Här kommer bilder från den kvällen:
 
 
 

Statistik I LOVE YOU

Godkväll vänner,
det har vart en dag fullspäckad med STATISTIK, två av mina egenskaper är optimist och extremt positiv på utsidan men just nu har jag aldrig gnällt så mycket över en kurs, mestadels inombords iaf. Ser inget syfte i varför arbetsterapeuter ska kunna statistik, vi ska inte bli forskare haha. Men men vi är duktiga och kämpar inprincip 14 timmar per dygn med att studera ;) Roligare än såhär blir inte detta inlägg eller jo:
Jag tyckte jocke gjorde en rolig poll idag i klassgruppen (kolla bild nedan). HAHA!
I det tuffa får man försöka hitta det roliga :)
 
 
 
Dags att sova, en dag imorn å. Natti ♥

Kallt men så vackert

Hej vänner!
Idag hade vi ett frivilligt arbetsseminarium på eftermiddagen men jag valde att spendera tiden med mig själv. Har pluggat statistik och tagit en skön promenad. Jag gick superslow och kände ingen stress alls. Det är kallt men det vackra man ser påvägen är som balsam för själen.
Här är några bilder längs med älven som jag bor två stenkast ifrån.
 
 
 
Ska hoppa in i duschen och sedan forsätta med pluggandet. På återseende ♥
 

Fancy pants

kvällen igår var rolig. Jag landade hos Carro vid 18-tiden tillsammans med andra fina tjejor. Vi gjorde hemmagjord sushi, och som jag skrev igår äter jag ju inte sushi men gu så gott det var den här gången jummiii. Det blir alltid krampaktig skrattande på dessa tjejkvällar😊 
 
 
Har haft en PISSdag men Markus och mamma lyckades peppa mig lite. Nu är jag hos Lisa (välbehövligt) och kollar på när hon kör pole. Hon är inte bara en grym vän, hon är grym på poledance. 

@moa.theresia

Godmorgon från Umeå! 
Dags att gå upp från sängen, frukost och studier i statistik väntar.
Slänger in lite bilder från min instagram,inte världens bästa kvalité.
 
 
 
på återseende ♥

Allt mellan himmel och jord

Hej vänner,
 
Mycket känslor som bubblar inom mig och som behöver komma ut förr eller senare. Det är viktigt att tillåta sig själv bryta ihop och släppa taget om det där tryckande locket som man kan känna i halsen när man är påväg att börja gråta. Idag lyckades jag bryta ihop (jag tackar vinet som jag drack igår haha), MEN det var inte till max för det blir automatisk att det där locket bromsar.
Saknaden hem till mina vänner, familj och markus började efter jullovet bli värre. Andra terminen kände jag INGET av detta. Jag blir helt disträ och kan fastna med blicken för jag tänker på det som jag har 80 mil bort. Det är skönt att veta konkret varför jag bryter ihop och att jag vet att det kommer bli bättre, för det är bara en period och jag är mänsklig precis som alla andra. 
 
Jag pratade med min markus förut, om allt mellan himmel och jord. Skratt och gråt. Han kommer hit till Umeå om 12 dagar ♥

 
Borde gå ut i solen men måste sova en stund, godnatt!

Ut och käka

Hej! Det är fredag och helg😃
Ska ut och käka med Cissi, Lisa och hennes pappa Micke. Han är här på besök Som var snäll och storhandla med oss förut så vi slapp bära allt mellan Ica och hem. 
 
Ska bli gött med resturang mat och imorn blire Sushi kväll med tjejerna, haha jag som inte ens äter de😆 
 
Väntar på att Lisa ska hämta mig! 
Ha en trevlig kväll ❤️

Unbreakable happiness

 
 
 
 
 
 
 
 

Hanging with old friends and saying "remember when"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har tusen bilder jag skulle vilja visa både från min Iphone och systemkamera, BÄSTISAR ♥

Skönsång

 
 
 
Roligt som alltid med mina favvisar ♥

Flyttstädning av Lisas lägga

Första dagen av termin 3, shit va tiden passerar. Lektionen idag var rolig då vi diskuterade ett case vilket var länge sedan, men kursen namn kan ju låta roligare, forskningsmetodik kvantitativ metod liksom haha.
 
Efter skolan följde jag med Lisa till hennes förra lägenhet och flyttstäda den. Vad gör man inte för sina vänner 😘 Vi åt en pirre imellan på pizzerian i närheten och jag har extrem fobi för matos usch kände mig vidrig när jag kom hem haha. Allt jag hade på mig slängdes i tvättkorgen. Och nu ligger jag i sängen ny duschad och typ halvdöd och känner hur min ytterjacka luktar matos. blä. Haha.
 
 
Imorn blir de egna studier och sen BADA på iksu 😃

En helg i världsklass

Satan va de går fort att vända på dygnet, såhär sent brukar jag la inte vara vaken....
Men hörrni jag har haft en världsklassig helg. Igår kväll är en kväll som jag kommer minnas för livet. Det var en magisk kväll och när jag skriver så var den unik. Jag och några av mina fina klasskamrater eller det låter bättre om jag säger vänner för det är dom, jättefina och underbara varenda en, vi firade att vi klarat ett år tillsammans. Hur grymma är vi??! Vi trängde ihop oss hos Niklas och Linnea, finns de hjärterum finns de stjärterum. vi spelade spel, söp, sjöng (högt i kör) och kramp skrattade. Natten slutade på all star där vi dansade och fortsatte ha lika roligt. 
 
Idag har det vart en annan historia. Haha Jesus Kristus. Vi har hjälpt Lisa FLYTTA.... Förstår ni vad jag skriver hahaha. Bakis flyttar gör jag sällan! Men faktiskt så gick det bättre än vad jag trodde. Det gick kung. Jag stannade kvar hos Lisa och käkade pizza och mös med henne I kaoset men det började likna nått vart efter, supermysig lägga! 
 
Just my luck! Som öppnar en påse med kakao förpackning i upp och ner haha. 

En helg att fira

Godmorgon vänner,
igår blev en lugn dag. Gick på stan och tog en gofika på stan med Johanna.
skulle precis skriva att det kanske blir ett flyttlass med Lisas saker, men hon skrev precis på sekunden att det inte blir av utan imorgon då jäklar blir hon ålidhembo. Det kommer bli att vi är bakis haha, för ikväll ska vi ju fira gärnet :) varför vi gör de är för termin 2 är slut tjoho! 
En helg att fira! 
 
 
 

Dexter I'm in Love with you

hej vänner,
idag sprang dagen iväg, meeeen denna vecka har vart som typ 100 år! Det är torsdag.. fredag natt..Bara.... blir en långhelg faktiskt eftersom jag och Johanna skrev färdigt uppgiften i biomekanik idag som ska skickas in imorgon Tjoho! :)
 
nu till något annat. Nån som sett Dexter? jag själv har sett alla 8 säsonger men nu har jag fått för mig att kolla om. Trodde jag skulle tröttna men icke, helt fast! Det handlar då om en man som är seriemördare som mördar endast de som förtjänar att dö och samtidigt som han gör detta jobbar han som labbsnubbe på miami police och har ett privatliv på de också. Mycket bra serie!
 
 
Jag är en Dexter nörd. Jag tycker han är en vrålsnygg karaktär och han finns som bakgrundsbild på mina datorer plus att min katt heter Dexter😆 
 
sovmorgon imorn, lyx. Godnatt. 

You are the sunshine of my life

en lite bättre dag. Jag könde mig friskare och något piggare men huvudvärken ligger kvar och skaver litegrann. 
Jag klarade den praktiska tentan idag så skönt! Efter tentan badade och bubblade jag på iksu tillsammans med Lisa och Johanna.
Dags att sova.. Sålänge får ni se ett par bilder på min mini-lägenhet. Lägger inte så mycket kraft på inredning och dekoration eftersom jag inte ska bo här så länge.
godnatt :) 
 
 

160112

hej vänner,
 
ärligt så känns det som vi haft en hel vecka med föreläsningar men när jag tänker efter är det ju bara tisdag. Hur kan man vara så slut efter ett jullov? haha. Har typ blivit sjuk... och på det har jag börjat känna mig hatiskt mot mina halsmandlar och läkarna som inte lyssnar på mina önskingar om att kutta bort dom, vill kunna njuta av min fritid inte sucka mig igenom den :) 
Har jag några djupare funderingar jag vill dela med mig av? hmm.. känns just nu som en evighet bort från min familj och vänner. Planerna den 12-14 februari gick inte att hålla för min del (skolan går före), så får stanna kvar i Umeå istället för att fira mig själv och våran Elin. Så glad jag har fina människor runt omkring mig och min mamma och markus på skype som stöttar mig!♥
 
Ligger i sängen nu ja.. och ska ta mig en vila och sedan plugga för imorgon har vi praktiskt tentamen i rölighet och muskelstyrka.
 
mellanmålen består av detta.
 
Jaaa bakom det här huset på sofiehem döljer sig min lya. Allt i umeå heter något med hem - berghem, mariehem, ålidhem. Och det sägs inte "i" sofiehem utan här säger vi "på" om de flesta ställen ;)
 

Nej till cancer

Nej till cancer! Bli månadsgivare du också❤️

Tagga gymmet

Haft en mycket bra helg trots att jag vart lite deppig i fredags efter skolan. Men då tog jag och Linnea oss igenom ett spinning och mojo flex pass. Det behövdes få ut en del frustration och in med endorfiner.
Helgen har bestått av häng med vänner från klassen. Besökte Linneas och Niklas nya lägenhet igår, så så så fin och deras katt Myran är en ny favorit hihi :)
 
Sitter och fryser på bilden. Hehe halsduken och pläden är på medans jag skriver lite om funktionsundersökning. Ska ta mig ett brake och äta något. Tagga till gymmet!
 
 

Just sing little darling, sing with me

 
 
 

Han är klok

hej vänner,
 
idag var det första dagen i skolan efter jullovet. Vi fortsätter med anatomin i en och en halv vecka sedan börjar termin 3. 
Idag har många tankar bara strömmat igenom mitt huvud jisses. Behöver inte gå in på det men jag har sånn press på mig själv ibland. Eller ibland.. väldigt ofta. Vet inte om det sitter i sedan fotbollen från barndomen. Idag började jag med träningen igen också, skönt de. Behövs endorfiner till min plugg hjärna. 
 
Har precis lagt på ett samtal på Skype med min Markus. Det behövdes, han är bäst. Kan liksom säga allt till honom som om han vore min bästa vän. Han är klok min Markus❤️ 
 
 
Ligger just nu i sängen och skriver. Kallt i lägenheten trots tända ljus. men det är inte så konstigt, det är liksom 24 minus ute. Dags att krypa ner och somna till en film eller bok. 
 
Goodnight! 

Unbreakable friendship

 
 
Ska vara borta från min Maria länge nu. Kommer sakna henne massor och självklart mina andra vänner. Dessa två bilder är från juldagen, lagom onyktra. Inte världens bästa på mig men titt på dom andra, drop dead gorgööös. synd att inte alla är med på bilden❤️ 
 
Det jag märkt nu när jag är umäbo är hur stark vänskapen blivit och vilka som hör av sig och bryr sig trots avståndet, det vårdar jag väl om. Tack för att ni finns❤️ 

Mot umeå

Hej vänner,
sitter på tåget mot Stockholm C just nu, där jag ska byta tåg som rullar mot Umeå. Det ska bli 20 MINUS där, jisses.
Självklart vill jag stanna hemma, men jag är peppad på termin 3 nu. Närmre och närmre examen. Och imorn får jag träffa mina favvisar❤️ 
 
 

Varför umeå?

Det här inlägget har legat och nött i arkivet sedan november och ska väl publicera det nu... Det handlar om varför jag valde att studera i Umeå, 80 mil hemifrån, och mina känslor om detta.
 
Familjen, släkten och några vänner undrar om jag kommer höra mig för om att byta universitet till Linköping/Norrköping och undrar då varför jag pluggar så långt bort.
Umeå var mitt första val. Även fast jag hade Markus då, visste att de skulle vara hemskt jobbigt att lämna alla, samt tufft att sätta mig i skolbänken igen, så var jag helt hundra på att jag ville detta. Jag ville ifrån Norrköping pga av olika anledningar. För det första led jag av paranoia (gör jag inte längre!) pga av mitt omogna psyk ex som inte vet vad likabehandling innebär. Andra anledningen var att jag ville vidare i karriären och för att lyckas behövde jag göra detta ifred med mina klasskamrater som nu är mina vänner som jag älskar.
De flesta vet säkert vad vi undersköterskor har för villkor idag. Politiker bestämmer hit och dit, de får sitta i sin soffa och mysa med familjen på julaftonskvällen medans undersköterskor finns där för de äldre dygnet runt för att dom ska få fira jul och få den vård de behöver. Det är därför jag älskar mitt jobb så jävla mycket. Jag älskar att se i de äldres ögon hur nöjd o lycklig jag gjort dom tack vare min vård och omsorg oavsett dag eller tid på dygnet. Det är en viss separtionsångest från jobbet också men studier väger just nu mer än otacksamhet och låg lön. Politiker borde ta på sig landstingskläder och jobba en månad så kanske dom får in i sina trånga hjärnor hur VÄRDEFULLA undersköterskor är, mer än en tandläkare som gräver i munnar. Om jag hade makten skulle jag tvinga dom! 
En liten parentes var det, nu tillbaka till innebörden av detta inlägg...
Dagen jag reste, en söndag, från bromma flygplats, minns den som igår. Jag stod vid gaten och storgrät med Markus kramades runt om mig. Kommer ihåg hur läskigt jag tyckte det var att kliva på det där flygplanet helt ensam för att sedan landa i en stad jag aldrig varit i. Det var endast därför jag storgrät för när jag landat hemma i min dåvarande bostad på ersboda i Umeå så släppte allt.
 
Jag ångrar inte att jag flyttade till Umeå, det är det bästa jag gjort i mitt liv, min största framgång! I Umeå har jag funnit nya vänner som är helt fantastiska, jag har sett norrsken för första gången i mitt liv, jag tränar på en av Nordens största gym (iksu), jag har lärt mig massa nya norrländska ord och jag har även lärt mig massor om arbetsterapi som bidragit till att jag ser ett samhälle av människor med helt andra ögon. 
 
Jag älskar umeå, och jag älskar att jag flyttade dit.
 
på tisdag åker jag tillbaka till Umeå, längtar och inte längtar. Vill till min lilla lägenhet och vill stanna hos min familj. 
 
 

Hello 2016

precis lagt mig i sängen proppmätt av allt gott vi ätit här på landet som ligger i Valdemarsvik. Jag och Markus bjöd hit min kusin och hennes familj. Vi har ätit tre rätters, spelat spel och självklart vid 12-slaget gick vi ut och släppte upp lyktor till våra änglar i himlen. 
 
glömde tilläga att mina älskade katter fick följa med också, kan inte lämna dom ensamna hemma med fyrverkerier som skjuts upp i ett kör! 
 
Ska sova nu, imorn blir de mysdag hela dagen för oss❤️ God fortsättning ❤️
 
 
 

RSS 2.0